pim Logo


МАКАРОНЕНИ ИЗДЕЛИЯ - Оборудване за производство
Разчитайки на богатия си опит, добрите традиции и 170-те специалисти ПИМ се вписва сред най-успешните фирми, които отчитат новите тенденции в машиностроенето.
Високото качество на изделията и конкурентната ценова политика ни правят предпочитан партньор за проектиране и оборудване на Вашите предприятия.
В България с изделията на ПИМ са оборудвани над 250 предприятия. Фирмата осигурява техническа поддръжка и консултация на монтираните и работещи съоръжения. Всички линии са комплектовани съобразно българските изисквания и технологии, всички машини имат технически спецификации, утвърдени от Министерството на здравеопазването.

75% от изделията на фирмата се реализират на пазари извън страната. Основни търговски партньори на ПИМ ООД са фирми от Русия, Украйна , Македония, Румъния, Молдова, Турция, ЮАР, Грузия, Гърция и др.
За експортната продукция ПИМ ООД се съобразява и работи според индивидуалните изисквания на съответния контрагент.

Непрекъснатият стремеж на фирмата към усъвършенстване на качеството на изделията и повишаване на производителността намира израз във въвеждането на Системата за управление на качеството ISO 9001.

"Доверие , завоювано с професионализъм" е нашият основен принцип.


ГАЛЕРИЯ        
  • Drying oven

    Drying oven

  • Extruder for pasta

    Extruder for pasta

  • Mixing machine

    Mixing machine
Бул. Васил Левски 6, 6300 Хасково, България
Тел. +359 (0)38 664601
Факс: +359 (0)38 664604
e-mail: pim@pimbg.com
    НАЧАЛО    ПРОДУКТИ    ЗА НАС    КОНТАКТИ    НА СКЛАД    ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
© 2021 ПИМ ООД. Всички права запазени