pim LogoПИМ е доказана марка производител на стандартно и нестандартно оборудване от неръждаема стомана за хранителни цели и цялостни технологични линии с висока специализация в изграждането както на индустриално винопроизводство, така и на бутикови винарни за производство на висококачествени вина.

Предлагат се широка гама от съдове и системи за съхранение с различно предназначение, обеми и технологичен режим, с ефективен контрол на ферментационните процеси, различни параметри и възможност за автоматизация на температурния контрол, с прецизен финиш на вътрешни и външни повърхности. Използват се само сертифицирани (DIN AISI) неръждаеми стомани и висококачествени материали за тяхното производство.

Повече от 27 години ПИМ произвежда високо качествени винени линии, конкурентни и иновативни продукти и услуги с професионална отговорност.

Дейността на ПИМ ООД е изключително многообразна - обхваща диапазона от производствена до инженерингова и развойна дейност в областта на технологичното оборудване за винената индустрия.

Дружеството разполага със съвременна производствена база с високотехнологична техника на площ от 50 000 кв.м., 8 специализирани цехове и работни площадки, конструктивен отдел с висококвалифицирани и опитни инженери, мобилни експерти за монтаж и пуск на оборудването във всяка точка от света, които правят производството гъвкаво по отношение изменящите се нужди на клиентите и изискванията на пазара. Внедрена е системата за Управление на качество ISO-9001:2015.

ПИМ има стотици изградени предприятия, над 80% реализация в Европа, Северна Америка, Азия и Африка. Сервизни екипи обезпечават техническа поддръжка и консултация на монтираните и работещи съоръжения. Разполага със собствена утвърдена дистрибуторска мрежа, покриваща много страни: Македония, Сърбия, Русия, Румъния, Гърция, Грузия, САЩ, Узбекистан, Украйна, Франция, Израел, Германия и други.

ГАЛЕРИЯ        
 • Katarzyna Winery

  Katarzyna Winery

 • Menada Winery

  Menada Winery

 • Menada Winery. Storage vessels

  Menada Winery. Storage vessels

 • Menada Winery. Storage vessels

  Menada Winery. Storage vessels

 • Wine storage vessels and fermentation units

  Wine storage vessels and fermentation units

 • Wine storage vessels

  Wine storage vessels

 • Horizontal fermentation units for red wine

  Horizontal fermentation units for red wine

 • Complete enological systems for wineries – plan

  Complete enological systems for wineries – plan

 • Conical fermentation units

  Conical fermentation units

 • Conical fermentation units

  Conical fermentation units

Бул. Васил Левски 6, 6300 Хасково, България
Тел. +359 (0)38 664601
Факс: +359 (0)38 664604
e-mail: pim@pimbg.com
    НАЧАЛО    ПРОДУКТИ    ЗА НАС    КОНТАКТИ    НА СКЛАД    ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
© 2021 ПИМ ООД. Всички права запазени